20200716_000426.jpg

"Marko on loistava yhteistyökumppani sekä erittäin ammattitaitoinen ja monipuolinen esiintyjä. Marko on järjestänyt meillä ravintola Bassissa useita tapahtumia ja kaikki ovat toteutettu tyylikkäästi. Suosittelenkin Markoa toteuttamaan yrityksille monipuolisesti erilaisia tapahtumia."

Santtu Kiili Yrittäjä - Ravintola Bassi

Dj -palvelut DJ juhliin

DJ on paljon muutakin kuin pelkkä tiskijukka, ammattitaitoinen ja hyvä DJ osaa ottaa yleisön haltuun niin spiikeillä kuin musiikilla. Siksi on tärkeää buukata sellainen DJ keikalle, kuka osaa soittamisen lisäksi esiintyä!

Vuonna 2018 asetin itselleni seuraavan tavoitteen: ”Uskalla rohkeasti kokeilla omia rajoja esiintymisen ja kanssakäymisen eri muodoissa.” Tämän seurauksena olen esiintynyt Stand Up -tapahtumassa, ollut mallikuvauksissa ja soittanut DJ-keikalla. Tavoitteen ajatuksena oli juuri kokeilla omia rajoja ja sitä kautta löytää uutta paloa ja intohimoa esiintymistä kohtaan. Edellä mainituista kokeiluista ainoastaan DJ-keikat tuntuivat itselle sopivalta esiintymisen muodolta.

Rave DJ juhliin

Vuonna 2019 järjestin kolme Mörköbasso & Friends -tapahtumaa. Tapahtumat järjestettiin Turussa Club Bassissa ja Uudessakaupungissa Bistro Bayssä. Ajatus omaan konemusiikin tapahtumaan heräsi, kun katsoin vastaavien tapahtumien tarjontaa Turussa. Vastaavia tapahtumia ei ollut!

Ensimmäiseen Mörköbasso & Friends -tapahtumaan saapui vain noin 60 reivaajaa, mutta tämä johtui osaksi siitä, että tapahtuma järjestettiin RuisRock perjantaina festareiden kanssa päällekkäin. Tästä sain tärkeää kokemusta musiikkitapahtuman järjestämisestä ja seuraava rave -keikka järjestettiinkin jo syksyllä. Syksyllä paikalle löysi jo huomattavasti enemmän ihmisiä ja tapahtuma oli lähellä loppuun myytyä.

dj juhliin

DJ -palvelut vuonna 2020

Omassa DJ -ohjelmassani olen erikoistunut kaappaamaan yleisön bassomuusikin jytkeeseen. Tiedän, että haluat tarjota yökerhosi tai ravintolasi asiakkaille ennennäkemättömän kokemuksen ammatti- DJn johdolla. Olet löytänyt oikean showmiehen ja DJn siihen. Interaktiiviset DJ-esitykseni ovat täynnä energiaa ja nappaavat yleisön täysillä basso- ja konemusiikin vietäväksi.

Heinäkuusta 2020 alkaen esiinnyin 7 peräkkäisenä perjantaina Bistro Bayssä Uudessakaupungissa. Brändämisimme Uuteenkaupunkiin terassiskeneen täysin uuden basso -perjantain eli BASSONTAIN! Elokuun puoliväliin asti Bistro Bayn terassilla fiilisteltiin ja tanssi bassomusiikin tahtiin. Bassontai piti sisällään: housea, bass housea, trancea, dubsteppia ja drum and bass'ia.

 
Dj juhliin
 

Mistä nimi DJ Mörköbasso oikein tulee?

Mörköbasso on alan konkarin Rony Rexin käsialaa. Rony on basso-musiikin pioneeri ja pyörittää YleX -radiokanavalla omaa elektronisen musiikin ohjelmaa. Muistan kuinka Rony kuvaili seuraavaksi soivaa biisiä ”mörköbassoksi”. Kyseessä oli hyvin häijyä dubsteppia ja tästä tarttui oma DJ -aliakseni DJ Mörköbasso.

Keikkailen säännöllisesti ympäri Suomea, joten halutessasi tajunnan räjäyttävän DJn juhliisi ota yhteyttä niin katsotaan miten aikataulut sopivat yhteen.

 

Seuraavasta julkisesta keikasta saat lisätietoa SOME -kanavistani. Chekkaa missä päin Suomea seuraavan kerran porataan reikää tanssilattiaan.

DJ Turku

Asun tällä hetkellä Turussa, tämän takia esiintyjän ja DJn juhliin saa edullisimmin Varsinais-Suomessa, Satakunnassa tai Pirkanmaalla. Kysytyimmät keikkapaikat ovatkin akselilla: Turku, Rauma, Pori ja Tampere.

Tilaa Dj juhliin:

Marko Poskiparta aka Mörköbasso

040 8321333

Kuuntele uusin mixaus
  • dj palvelut Turku
  • dj juhliin Turku
dj palvelut turku