Siirry suoraan sisältöön

DJ Mörköbasso

DJ Mörköbasso eli ”Kapteenibasso” on DJ-aliakseni joka on nimensä mukaan erikoistunut kaappaamaan yleisön bassomusiikin pyörteisiin.


Mörköbasson keikalla kuulet kaikkea aina helpommasta TerassiHousesta astetta rankempaan Clubi Drum and bassiin ja aamuyön TranceSoundiin.


Luvassa on takuuvarmaa tanssijalan alle uppoavaa konemusiikkia.

Katso ja kuuntele
DJ-mixaus

DJ Juhliin

Pohditko bileiden järjestämistä ja mietit, miten saat vieraasi takuuvarmasti viihtymään?

Jokaiset juhlat tai bileet tarvitsevat musiikkia! Musiikki tuo vieraat yhteen ja yhdistää heidät niin tanssilattialla, kuin muuallakin juhlissa. Hyvä ja ammattitaitoinen DJ lisää uuden elementin mihin tahansa bileisiin tai yksityisjuhliin.

Yksityisjuhlissa DJ Mörköbasso tarjoaa tanssijalan alle uppoavaa bassolinjaa, hyvää ja energistä fiilistä. Klubimusaa, joka kaappaa yleisön hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa bassomusiikin pyörteisiin.

Spotify’llä et pysty korvaamaan LIVE DJtä, sillä DJ luo juhlien tunnelman ja ilmapiirin.

Ammattitaitoinen DJ juhlissa on esiintyjä, joka ei ole vain intohimoinen soittamastaan musiikista, vaan tuntee myös tarkalleen oikeat kappaleet mitä soittaa milloinkin. Hyvä DJ ei pelkästään soita levyjä vaan viihdyttää yleisöä ja on osa tunnelmaa. DJ Mörköbasso luo tunnelman mitä et muualta saa.

Näin tilaat DJn juhliin

01

Pyydä Tarjous

Kerro juhlien taustaa: Mitä juhlitte, millaisesta musiikista olette kiinnostuneet, löytyykö juhlapaikalta äänentoisto tai valaistusta, missä juhlat pidetään yms. Näin pystyn suosittelemaan sopivaa DJ-pakettia ja antamaan tarjouksen.

02

Show'n Suunnittelu

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen alkaa ohjelman ja musiikkilinjan suunnittelu. Jokainen DJ-setti on ainutlaatuinen ja henkilökohtaisesti räätälöity mixaus. Samaa keikkaa et koe kahdesti.

03

Keikka, Laskutus Ja Palaute

Juhlapäivä eli keikkapäivä! Keikka laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Arvostan myös suunnattomasti palautetta siitä, miten DJ ohjelma onnistui viihdyttämään yleisöä.

Kuinka voin olla avuksi?

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro kuinka voin olla avuksi.