Taikuri Marko Poskiparta

+358 40 832 1333

keikat(at)markoposkiparta.fi

Esiintyjä häihin - Taikuri Marko Poskiparta

Ohjelmaa ja esiintyjä häihin

Suosittelen tilaamaan taikuri häihin, kun haluaa ohjelmanumeron, joka sopii kaikille, mutta on aina yllätyksellinen ja saa häiden vieraat viihtymään. Esitykseni toteutetaan aina mittatilauksena hääparille, mikä takaa parasta ohjelmaa häihin. Suunnittelen ja räätälöin esiintymiseni juuri sinun juhlien ja toiveidesi mukaan!

Eräänlainen taikuuden ihme on myös esityksieni sopivuus ohjelmanumeroksi mihin tahansa juhliin ja häihin. Parrattoman Poskiparran taikuus toimii ja sopii aina.

Ohjelmistooni kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyväntahtoinen huumori ja tilannekomiikka kuuluvat osaksi esityksiäni, eikä yleisöä tai avustajia en tule nolaamaan esityksissäni.

Taikuutta häissä taikuri Marko Poskiparta

Suuret kiitokset loistavasta esityksestä häissämme!

Jyri & Karla,
hääpari, Pori

Poskiparta lavaesitys häissä

Lavataikuus on kaikille yhteinen show. Lavaesitys on interaktiivinen show, missä yleisö pääsee osallistumaan esitykseen ja taikuuteen jatkuvasti.

Lavataikuus ja taikurin tai mentalistin lavaesitykset sopivat erityisen hyvin häihin ja juhliin, missä on paljon yleisöä paikalla ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa.

 

Luomalla illuusion ajatusten lukemisesta, näytän esityksissäni miltä ajatusten lukeminen tuntuu. Yleisö pääsee hämmästymään, kun sen salaisimmatkin ajatukset paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla.  

Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet.

Show'n tyypillinen kesto noin 30 min.

Hinta alkaen 590€

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Esiintyjä häihin Taikuri Marko Poskiparta
Mentalist

Taikuutta läheltä hääjuhlissa

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti lähellä, aivan silmien edessä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus sopii häissä kahvituksen lomaan todella hyvin.

Lähitaikuudessa juhlaväki on osana ohjelmanumeroa, kun kiertelen yleisön joukossa hämmästyttäen pöytäseurueita yksi kerrallaan. Lähitaikuus sopiikin täydellisesti häihin, kun halutaan yllättää juhlavieraat.

Tilaa taikuri & mentalisti Marko Poskiparta häihin, kun haluat ohjelmanumeron, joka sopii kaikille, mutta on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viihtymään. 

Taikurin yleisö häissä
Mentalistin esityksen kesto

Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kesto sopimuksen mukaan.

Esiintyjän hinta

Hinta alkaen 590€

Taikuri keikalle

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Taikuri & mentalisti Marko Poskiparta Showreel 2019

Esiintyjä ja ohjelmaa häihin

Yhdistelmä pitää sisällään sekä lähitaikuuden että lavaesityksen. Kun haluat, että juhlasi on vielä pitkään vieraiden huulilla, niin Taikuri Marko Poskiparran yhdistelmä on takuu varma vaihtoehto.

Miltä ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu? Yhdistelmässä paljastuvat mystisellä ja humoristisella tavalla yleisön salaisimmatkin ajatukset. Ohjelma jatkuu lavaesityksen jälkeen vielä lähitaikuudella, jonka aikana yleisö pääsee varmasti hämmästymään ja osallistumaan ohjelmaan.

Esitysten aikana yleisö voi rentoutua täysin, sillä en tule nolaamaan yleisöä tai avustajiani. Hämmästyttävän hauskan esityksen aikana yleisö voi rentoutua ja nauttia uskomattomasta kokemuksesta täysin rinnoin.

Etsitkö ohjelmaa häihin?
Ota yhteyttä ja pyydä maksuton hääohjelman suunnittelu.