Taikuri Marko Poskiparta

+358 40 832 1333

keikat(at)markoposkiparta.fi

TAIKURI & MENTALISTI

MARKO POSKIPARTA

Taikuri pikkujouluihin

Taikuus on mitä parhainta ohjelmaa yritysten juhliin ja tapahtumiin. Taikurin esitys pikkujouluissa on yllättävä ja unohtumaton ohjelmanumero. Eräänlainen taikuuden ihme on myös esitysteni sopivuus ohjelmanumeroksi mihin tahansa tilanteeseen ja juhlaan: pikkujouluihin, asiakastilaisuuksiin, messuille, firman juhliin tai syntymäpäiväjuhliin, parrattoman Poskiparran taikuus toimii ja sopii aina.

Yksi mieleenpainuvimmista esiintymisistäni olikin yrityksen tyhy -päivässä, missä esiinnyin rekka-auton lavalta. Lavaesityksen aikana avustajia nostettiin auton lavalle trukilla, tämä oli yksi ehdottomasti yksi yllätyksellisimmistä esiintymistä vuonna 2017.

Suosittelen tilaamaan taikurin juhliin, kun haluaa ohjelmanumeron, joka sopii kaikille, mutta on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viihtymään. Tämä onnistuu, koska esitykseni toteutetaan aina mittatilauksena tilaajalle. Suunnittelen ja räätälöin esiintymiseni juuri sinun tilaisuuden ja toiveiden mukaan.

Ohjelmistooni kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyväntahtoinen huumori ja tilannekomiikka kuuluvat osaksi esityksiäni, eikä yleisöä tai avustajia tulla nolaamaan esityksissäni.

Esiintyjä pikkujouluihin

Show oli erittäin viihdyttävä, puhetta ja hämmästelyä esiintymisestäsi riitti vielä pitkälle iltaan!

Henna Finska 
Kuljetusliike Finska Oy

Kaiken kaikkiaan yksi parhaista pikkujouluesiintyjistä mitä olen nähnyt!
 

Kari Niemi Sijoutuspäällikkö
- LähiTapiola Pori

Poskiparta show pikkujouluissa

Lavataikuus on kaikille yhteinen show. Lavaesitys on interaktiivinen show, mihin yleisö pääsee osallistumaan jatkuvasti.

Lavataikuus ja taikurin tai mentalistin lavaesitykset sopivat hyvin erilaisin yritystilaisuuksiin ja yrityksentapahtumiin, missä on paljon yleisöä paikalla ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa.  

Luomalla illuusion ajatusten lukemisesta, näytän esityksissäni miltä ajatusten lukeminen tuntuu. Yleisö saa hämmästyä yhä uudestaan, kun sen salaisimmatkin ajatukset paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla. 

Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet.

Show'n tyypillinen kesto noin 30 min.

Hinta alkaen 790€

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Taikuutta läheltä pikkujouluissa

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti lähellä, aivan silmien edessä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus sopiikin todella hyvin kahvituksen lomaan.

Lähitaikuudessa yleisö on osana ohjelmanumeroa, kun kiertelen yleisön joukossa hämmästyttäen pöytäseurueita yksi kerrallaan.  

Tilaa taikuri & mentalisti Marko Poskiparta juhliin, kun haluat ohjelmanumeron, joka sopii kaikille, mutta on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viihtymään. 

Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kesto sopimuksen mukaan.

Hinta alkaen 790€

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

 
 
 

Esiintyjä pikkujouluihin

Yhdistelmä pitää sisällään sekä lähitaikuuden että lavaesityksen. Kun haluat, että yritystilaisuutesi on vielä pitkään vieraiden huulilla, niin Taikuri Marko Poskiparran yhdistelmä on takuuvarma vaihtoehto.

Miltä ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu? Yhdistelmässä paljastuvat mystisellä ja humoristisella tavalla yleisön salaisimmatkin ajatukset. Ohjelma jatkuu lavaesityksen jälkeen vielä lähitaikuudella, jonka aikana yleisö pääsee varmasti hämmästymään ja osallistumaan ohjelmaan.

Esitysten aikana yleisö voi rentoutua täysin, sillä en tule nolaamaan yleisöä tai avustajiani. Hämmästyttävän hauskan esityksen aikana yleisö voi rentoutua ja nauttia uskomattomasta kokemuksesta täysin rinnoin.

Ota yhteyttä ja varmista erinomainen ohjelmanumero pikkujouluihin

Seuraa somessa
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Icon
  • Twitter Icon