Etsi
  • Marko Poskiparta

[002] Taikurin unelmista totta!Vuosi 2017 tempaistaan vauhdilla käyntiin, sillä yksi mun unelmista toteutuu jo helmikuussa! Nimittäin mun ensimmäinen ulkomaan keikka! Helmikuun puolessa välissä mä lähden Englantiin Blackpooliin. Blackpoolissa järjestetään FISM Europe eli taikureiden Euroopan kongressi. Mä olen temppuilemassa ja myymässä mun kollegani Christian Engblomin temppuja Blackpoolissa.

Neljä päivää Englannissa temppuillen ja myyden. Tämän jälkeen takaisin suomeen ja päivä saapumisen jälkeen lähden taas reissuun. 5-esityksen soppari Viking Linen kanssa, joista ensimmäiset 3 esitystä 21-23.2.2017!


Tällä hetkellä on tiukka treenaaminen ja valmistelu menossa, mutta näillä näkymin tavoitteisiin päästään! Joten todellakin kiirettä ja ohjelmaa riittää, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Ps. laivat joilla esiinnyn:

21.2.2017 Viking Grace (lähtö Turusta klo 20:50)

22.2.2017 Viking Line Gabriella (lähtö Tukholmasta klo 16.30)

23.2.2017 M/S Viking XPRS (lähtö Tallinnasta klo 11.30)

Mentalisti & Taikuri Marko Poskiparta

--Se parraton Poskiparta


64 katselukertaa0 kommenttia