Etsi
  • Marko Poskiparta

[005] Mitä ihmettä tapahtui?Morjesta!

Viime kerrasta onkin jo sen verran aikaa, että tässä blogissa ja vlogissa kerrataan mitä kaikkea viimeaikoina on tapahtunut.

Helmikuussa seikkailin Englannissa. Blackpoolissa järjestettävässä taikureiden Euroopan kongressissa olin auttamassa kollegaani Christian Engblomia. Käytännössä tää auttaminen tarkoitti sitä, että esitin ja myin Christianin kehittämiä temppuja muille taikureille.

Suomeen palasin seuraavana maanantaina ja siitä lähdettiin heti keikkailemaan laivalle. Esiinnyin Viking Linella kolmella eri laivalla. Viikkarin jälkeen luvassa oli esiintymisiä 40-, 50- ja 60-vuotis syntymäpäivillä.


Maaliskuussa olikin huomattavasti hiljaisempaa, sillä maaliskuussa oli ainoastaan kolme keikkaa. Toisaalta oli ihan hyvä välillä hengähtää ja hoitaa kouluakin alta pois. Taikuri hommien lisäksi opiskelen liiketaloutta SAMK:issa eli Satakunnan ammattikorkeakoulussa.

Huhtikuussa luvassa oli jälleen laivakeikkoja. Tempaisin Viking Linelle ja tällä kertaa esiinnyin Viking Gracella ja Mariellalla. Laivavetojen lisäksi esiinnyin pitkästä aikaa lapsille ja pakko myöntää; lapsille esiintyminen on yllättävän hauskaa vähän väliä.

Huhtikuu piti myös sisällään yritysmuodon muutoksen, eli Poskiparta Ky:stä siirryin Top Tier Productions Osuuskunnan osakkaaksi. Käytännössä tämä muutos ei tule näkymään muuten, kuin laskun lähettäjän nimessä. (:


Max Mavenin luennolla Kouvolassa

Eikä tässä vielä kaikki, sillä huhtikuussa järjestettiin Kouvolan Taikapäivät. Taikapäivät ovat ikään kuin taikureiden festarit. Vuosittain tapahtuma kerää noin 90% suomen taikureista saman katon alle. Suomalaisten taikureiden lisäksi paikalle kutsutaan ulkomaanvahvistuksia. Vuonna 2017 esiintymässä ja luennoimassa olivat mm. Max Maven, Arthur Trace, David Stone.

Huhtikuun lopussa esiinnyin Uudessakaupungissa show & dinnerin merkeissä. Torstaina 27.4.2017 Bistro Bayssä järjestetty, lähes loppuunmyyty, show & dinner keräsi nälkäisiä ja magiaa janoavia ihmisiä saman katon alle.

Torstaina ensi-iltansa saanut Uki-400 show oli yhdistelmä ajatustenlukua ja tarinoita Uudestakaupungista. Esitys oli uunituore kokonaisuus ja yleisö näytti nauttivansa kokemastaan. Tämän lisäksi Bistro Bayn miljöö sopi täydellisesti tavallista pienempään ja intiimimpään esitykseen.


Show & Dinner @ Bistro Bay

Ensiesityksen saanut 400-show piti sisällään paljon uutta materiaalia. Uunituore materiaali takasi myös sen, että esityksen aikana sattui ja tapahtui. Alla lyhyt videokooste tapahtuneesta.


Olisitko sä kiinnostunut nauttimaan hyvästä ruuasta ja taikuudesta tulevaisuudessa? Jos vastasit kyllä, niin laita mulle viestiä ja LET'S MAKE IT HAPPEN! --Marko


79 katselukertaa0 kommenttia