Etsi
  • Marko Poskiparta

Taikuri juhliin, mutta millaisiin juhliin?


Millaisiin juhliin ja tapahtumiin taikurin tai mentalistin esitys oikein sopii?

Facebook-sivullani on kilpailu, johon kommentoimalla osallistuu vapaavalintaisen esityksen arvontaan. Kuvaan tulee kommentoida juhla tai tapahtuma missä haluaisi nähdä minut esiintymässä lyhyiden perusteluiden kera.

Huomasin kuinka laajalla skaalalla erilaisia tapahtumia, tilaisuuksia ja juhlia sateli kuvan kommenttikenttään. Tästä inspiroituneena keräsin muutaman kommentin kilpailusta ja listasin omat suositukseni kyseisiin juhliin.

(kilpailuaikaa 30.8 asti, joten vielä ehdit mukaan!)


Tässä taikurin ja mentalistin omat suositukset ohjelmaa valitessa.

Työpaikan pikkujoulut:

”Työpaikan pikkujouluihin 🎉🎅meiän päiväkodin pikkujouluis ei oo ollu juurikaan mitään erikoist ohjelmaa muutaku ruokaa ja juomaa, ni tä vois olla aika kova. Oltais me päiväkotitädit aika ihmeissään.” -Linda

Kalenteri täyttyy tällä hetkellä hyvää vauhtia pikkujouluista. Ja syystäkin, sillä taikurin tai mentalistin esitys firman pikkujouluissa on napakymppi. Suosittelisin pikkujouluihin kaikille yhteistä lavaesitystä ja tarpeen vaatiessa lavaesityksen jälkeen vielä kiertelevää lähitaikuutta. Näin jokainen pikkujoulujuhlija pääsisi nauttimaan taikuudesta yhteisen lavaesityksen aikana ja tämän jälkeen toisin taikuuden kirjaimellisesti aivan käsien ulottuville.


Luokkakokous:

Sun esitykses olis aika kiva ohjelmanumero meijä 9-luaka 40v.bileihi syyskuus. Aikamoissi "katoamistemppui" ja selityksi poja aikanas keksisivä luakavalvojal ja miksei flikakki 😂 😂 -Anne

Olen kerran aikaisemmin esiintynyt luokkakokouksessa ja se oli kirjaimellisesti yksi parhaista keikoista mitä olen koskaan vetänyt. Luokkakokouksessa kaikille yhteinen lavaesitys sopisi parhaiten, sillä näin saavutetaan kaikkien juhlijoiden huomio samanaikaisesti.

Lastentapahtuma:

"Ollaan MLL:ssä järjestämässä syksyllä lastentapahtumaa, johon esityksesi sopisi hienosti! Vapaaehtoistöissä joutuu usein tekemään melkoisia taikatemppuja, jotta saa mahdollisimman vähillä rahoilla järjestettyä mahdollisimman hienon tapahtuman, joten sun taitava taikuus auttaisi varmasti! ;)" -Katariina

Lastentapahtumaan suosittelisin ehdottomasti lapsille suunnattua esitystä. Minulta löytyy myös lapsille suunnattu esitys mitä en sen enempää mainosta, mutta tarpeen vaatiessa esiintyminen myös lapsille onnistuu. Toisena vaihtoehtona ehdottaisin lastentapahtumaan kollegaani Taikuri Luttista. Jarmo on esiintynyt taikurina sekä aikuisille että lapsille jo useamman vuosikymmenen, joten ohjelma olisi taattua timanttia.

Syntymäpäiville

"45v. Juhlat. Saisi tärkeät ystävät ja itsensä ihmettelemään. 😃. Ja ehdottomasti jotain mikä jää kaikkien mieleen." -Sami

Onko parempaa lahjaa kuin esiintyjä? No ei. Elämyslahja on tätä päivää ja yhä useampi uskaltaa tarttua siihen. Syntymäpäiville suosittelisin joko kiertelevää lähitaikuutta tai kaikille yhteistä lavaesitystä. Molemmat esityksistä räätälöitäisiin sopimaan just eikä melkeen syntymäpäiville, eli esityksissä tulisi esiin päivänsankari useampaan otteeseen.

Valmistujaisjuhlat:

"Ehkäpä omiin valmistumisjuhliini ens toukokuussa vähän erilaiset kekkerit." Jaana

Valmistujaisjuhlissa lähitaikuus sopisi ehdottomasti parhaiten juhlaan. Lähitaikuudessa kiertelen juhlakansa seassa näyttäen taikuutta aivan yleisön käden ulottuvilla.

Loppujen lopuksi

Taikurin esitys sopii mihin tahansa tilaisuuteen tai juhlaan, tai ainakin oma esitykseni saadaan suunniteltua ja räätälöityä mihin tahansa juhlaan. Jos haluat unohtumatonta ohjelmaa, niin lyhyelläkin varoitusajalla suosittelen ottamaan yhteyttä.

Osallistu kilpailuun täällä: https://goo.gl/CFr8X4

(P.S. Jos haluat juhliisi taikurin tai mentalistin niin ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä ILMAINEN esityksen suunnittelu ja tarjous täältä.)

Marko Poskiparta

--Se parraton Poskiparta


62 katselukertaa0 kommenttia