Etsi
  • Marko Poskiparta

Hämmästyttävän hauskaa hyvän mielen ohjelmaa kesäjuhliin

Etsitkö ohjelmaa illanistujaisiin?

Esiintyjä kesäjuhliin
Taikuri Marko Poskiparta

"Show oli erittäin viihdyttävä, puhetta ja hämmästelyä esiintymisestäsi riitti vielä pitkälle iltaan!" - Henna Finska Sastamala


Kokoontumisrajoituksia höllennetään päivä päivältä ja pikkuhiljaa alkaa paluu tähän ”uuteen normaaliin”. Nyt jos koskaan on se oikea hetki varata esiintyjä juhliin, sillä tämä talouden seisahtuminen on osunut avokämmenellä tapahtuma-alan naamaan. Sovitut keikat peruttiin ja kalenteri alkoi ammottaa tyhjyyttään. Samaan aikaan valtio alkoi kieltää ja rajoittamaan kokoontumisia.


Tämän reilun kolmen kuukauden keikkatauon aikana olen suunnitellut esitykseni rakenteet uusiksi. Käytännössä esityksestä on karsittu kaikki ylimääräinen koskettelu pois, turvavälit on huomioitu ja entistä parempi hygienia on otettu huomioon.

"Esitys teki vieraisiin suuren vaikutuksen ja jäi mieliin elämään. Kiitos, että minulla oli mahdollisuus tarjota vierailleni salaperäisyyden verhoama hyväntuulinen elämys! Suosittelen sinua mielelläni vastaaviin tilaisuuksiin!" - Maija Santikko Pori


Koko juhlaseurueelle yhteinen ”Marko Poskiparta Show” onkin erinomainen vaihtoehto, kun haluat kerätä kaikkien juhlijoiden huomion kerralla. Hämmästyttävä ja ennen kaikkea hauska esitys tempaisee yleisön taikuuden pyörteisiin. Esityksen kysytyin kesto on noin 30 minuuttia, mutta suunnittelen ja räätälöin jokaisen esiintymiseni henkilökohtaisesti juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan. Käytännössä tämä tarkoittaa esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun juhliisi.Varaa esiintyjä ja ohjelmaa juhliin, samalla tuet nuorta yrittäjää ja varmistat, että juhlasi pysyvät vielä pitkään vieraiden huulilla.

--Marko Poskiparta

040 832 1333

keikat (a) markoposkiparta.fi


Tässä vähän esimakua miltä esitykseni näytti vuonna 2019.

39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki