Etsi
  • Marko Poskiparta

Osaatko viestiä oman ammattitaitosi vaikuuttavasti asiakkaalle?

Tiesitkö, että mä olen ollut melkein mun koko elämän lavalla, kohta siis 10 vuotta... Ja olen oppinut aivan sairaasti esiintymisestä, puhumisesta ja ylipäätään lavalla olemisesta. Siksi mä haluankin auttaa myös sua kehittymään paremmaksi ja tehokkaammaksi esiintyjäksi.


Mulla on tarkoituksena julkaista säännöllisen epäsäännöllisesti esiintymisvideoita missä kerron aina yhdestä tai kahdesta konkreettisesta vinkistä, mitä sä voit hyödyntää sun esiintymisessä. Tässä ensimmäisessä videossa lyhyt esittäytyminen ja miksi esiintymisen ja puhumisen kehittäminen on tärkeää.


Katso alta video missä kerron lisää aiheesta:

Mihin esiintymiseen liittyvään asiaan sä haluaisit apua? Kommentoi niin mä teen videon aiheesta.🎙


--Marko

10 katselukertaa0 kommenttia