Taikuri Marko Poskiparta

+358 40 832 1333

keikat(at)markoposkiparta.fi

TAIKURI & MENTALISTI

MARKO POSKIPARTA

Taikuri syntymä- ja merkkipäiville

Taikashow on takuuvarmasti viihdyttävää ohjelmaa synttäreille ja unohtamaton kokemus päivänsankarille.

Taikuriurani ensimmäinen maksullinen esiintymiskeikka varmistui vuonna 2013, kun äitini ystävä tarvitsi ohjelmaa syntymäpäiväjuhliin. Perhetuttu sai taikurin juhliin ja esiintyminen todella hyvän vastaanoton. Tämän jälkeen olen valmistanut esityksiä ja ohjelmaa häihin, pikkujouluihin, firman juhliin, yo-juhliin ja lukuisiin muihin syntymäpäiväjuhliin.

Parrattoman Poskiparran taikaesitys toimii ja sopii aina. Esiintymiset ovatkin olleet parasta mainosta, sillä mentalismi ja taikuus ovat live -lajeja ja tilaajat ovat usein löytävät taikurin juhliinsa juuri suositusten kautta tai oltuaan itse yleisön joukossa hämmästymässä.

Ohjelmistooni kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyväntahtoinen huumori ja tilannekomiikka kuuluvat osaksi esityksiäni, eikä yleisöä tai avustajia tulla nolaamaan esityksissäni. Halutessa esityksiin voidaan sisällyttää yksityiskohtia tai vaikka muistoja päivänsankarista.

Esiintyjä syntymäpäiville Taikuri Marko Posiparta
Ohjelmaa syntymäpäiville

Esitys teki vieraisiin suuren vaikutuksen ja jäi mieliin elämään. Kiitos, että minulla oli mahdollisuus tarjota vierailleni salaperäisyyden verhoama hyväntuulinen elämys. Suosittelen mielelläni esitystäsi vastaaviin tilaisuuksiin!

Maija - 50v syntymäpäivät Pori

 
Taikuri juhliin

Marko Poskiparta Show syntymäpäivillä

Lavataikuus on kaikille yhteinen show. Lavaesitys on interaktiivinen show, mihin yleisö pääsee osallistumaan jatkuvasti.

Lavataikuus ja taikurin, tai mentalistin lavaesitykset sopivat hyvin juhliin ja tilaisuuksiin, missä on paljon yleisöä paikalla ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa.  

Luomalla illuusion ajatusten lukemisesta, näytän esityksissäni miltä ajatusten lukeminen tuntuu. Yleisö joutuu hämmästymään, kun sen salaisimmatkin ajatukset paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla. 

Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet.

Show'n tyypillinen kesto noin 30 min.

Hinta alkaen 590€

Taikuri lapsille ja kaikenikäisille | Taikuri ja esiintyjä Marko Poskiparta

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Lähitaikuutta syntymäpäivillä

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti lähellä, aivan silmien edessä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus sopiikin todella hyvin syntymäpäivien kahvituksen lomaan.

Lähitaikuudessa yleisö on osana ohjelmanumeroa, kun kiertelen yleisön joukossa hämmästyttäen pöytäseurueita yksi kerrallaan. 

Tilaa taikuri & mentalisti Marko Poskiparta juhliin, kun haluat ohjelmanumeron, joka sopii kaikille, mutta on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viihtymään. 

Taikurin esitys merkkipäivillä
Taikuriesityksen kesto syntymäpäivillä

Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kesto sopimuksen mukaan.

Taikuriesityksen hinta syntymäpäivillä

Hinta alkaen 590€

Taikurin esitys syntymäpäivillä

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Taikuri Marko Poskiparta

Taikuri aikuisten syntymäpäiville

Yhdistelmä pitää sisällään sekä lähitaikuuden että lavaesityksen. Kun haluat, että tilaisuutesi on vielä pitkään vieraiden huulilla, niin Taikuri Marko Poskiparran yhdistelmä on takuu varma vaihtoehto.

Miltä ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu? Yhdistelmässä paljastuvat mystisellä ja humoristisella tavalla yleisön salaisimmatkin ajatukset. Ohjelma jatkuu lavaesityksen jälkeen vielä lähitaikuudella, jonka aikana yleisö pääsee varmasti hämmästymään ja osallistumaan ohjelmaan.

Esitysten aikana yleisö voi rentoutua täysin, sillä en tule nolaamaan yleisöä tai avustajiani. Hämmästyttävän hauskan esityksen aikana yleisö voi rentoutua ja nauttia uskomattomasta kokemuksesta täysin rinnoin.

Täytä yhteydenottolomake ja vastaan siihen nopeammin kuin uskotkaan.