Taikuri Marko Poskiparta

+358 40 832 1333

keikat(at)markoposkiparta.fi

TAIKURI & MENTALISTI

MARKO POSKIPARTA

Taikuri tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Esiintyjä tapahtumiin Taikuri Marko Posiparta

Taikureille on suuri tilaus myös erilaisiin julkisiin tapahtumiin ja juhliin. Minun kaikille avoimia taikuriesiintymisiä on nähty ravintoloissa, festivaaleilla, gaalaillallisilla ja laivoilla. Show'ni on nähty muun muassa Viking Linen laivoilla.

Taikuus mitä parhainta juhlaohjelmaa myös virallisempiin ja ei-niin virallisiin tilaisuuksiin. Tilaustapahtumista suosituimpia ovat erilaiset yritystilaisuudet. Taikuri halutaan asiakastilaisuuteen viihdyttämään vieraita tai firman sisäiseen kick off -tapahtumaan nostattamaan yhteishenkeä. Taikashow sopii erinomaisesti myös pikkujouluihin, asiakastapahtumiin ja muihin firman juhliin.

Ohjelmistooni kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyväntahtoinen huumori ja tilannekomiikka kuuluvat osaksi esityksiäni, eikä yleisöä tai avustajia tulla nolaamaan esityksissäni.

Lavaesitys julkisessa tapahtumassa

Lavataikuus on kaikille yhteinen show. Lavaesitys on interaktiivinen show, mihin yleisö pääsee osallistumaan jatkuvasti.

Lavataikuus ja taikurin, tai mentalistin lavaesitykset sopivat hyvin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, missä on paljon yleisöä paikalla ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa.  

Luomalla illuusion ajatusten lukemisesta, näytän esityksissäni miltä ajatusten lukeminen tuntuu. Yleisö saa hämmästymään, kun sen salaisimmatkin ajatukset paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla. 

Esiintyjä tapahtumaan
Taikuriesityksen kesto tapahtumassa

Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet.

Show'n tyypillinen kesto noin 30 min.

Taikurin esityksen hinta

Hinta alkaen 790€

Taikuri kaikenikäisille

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Pelikortti

Lähitaikuutta julkisessa tilaisuudessa

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti lähellä, aivan silmien edessä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus sopiikin todella hyvin kahvituksen lomaan.

Lähitaikuudessa yleisö on osana ohjelmanumeroa, kun kiertelen yleisön joukossa hämmästyttäen pöytäseurueita yksi kerrallaan.  

Tilaa taikuri & mentalisti Marko Poskiparta juhliin, kun haluat ohjelmanumeron, joka sopii kaikille, mutta on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viihtymään. 

Yleisö
Kello

Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kesto sopimuksen mukaan.

Taikurin hinta

Hinta alkaen 790€

hahmo

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Esiintyjä ulkoilmatapahtumassa

Unohtumaton ja vaikuttava taikashow syntyy yhdistelmällä, joka sisällään sekä lähitaikuuden että lavaesityksen. Kun haluat, että juhlasi tai tapahtumasi pysyy pitkään vieraiden huulilla, niin Taikuri Marko Poskiparran yhdistelmä on takuuvarma vaihtoehto.

Miltä ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu? Yhdistelmässä paljastuvat mystisellä ja humoristisella tavalla yleisön salaisimmatkin ajatukset. Ohjelma jatkuu lavaesityksen jälkeen vielä lähitaikuudella, jonka aikana yleisö pääsee varmasti hämmästymään ja osallistumaan ohjelmaan.

Esitysten aikana yleisö voi rentoutua täysin, sillä en tule nolaamaan yleisöä tai avustajiani. Hämmästyttävän hauskan esityksen aikana yleisö voi nauraa stand up koomikolle ja nauttia taikuuden kokemuksesta täysin rinnoin.

Tilaa taikuri Marko juhliin, saat samalla stand up koomikon ja taikurin esityksen, eli hillittömän hauskan ja hyväntuulisen ohjelmanumeron tilaisuuteesi!

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton esityksen suunnittelu & tarjous.

Taikuutta läheltä Taikuri Marko Poskiparta yritysjuhlissa
Mentalistin esitys julkisessa tapahtumassa taikuri & mentalisti Poskiparta