+358 40 832 1333

keikat(at)markoposkiparta.fi

Taikuri juhliin ja tapahtumiin

 

TAIKURI & MENTALISTI

MARKO POSKIPARTA

Taikuus on mitä parhainta ohjelmaa juhliin ja tapahtumiin. Ohjelmistooni kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyväntahtoinen huumori ja tilannekomiikka kuuluvat osaksi esityksiäni, eikä yleisöä tai avustajia tulla nolaamaan esityksissäni.

Eräänlainen taikuuden ihme on myös esitysteni sopivuus ohjelmanumeroksi miltei mihin tahansa tapahtumaan ja juhlaan: asiakastilaisuuksiin, kick off tapahtumiin, messuille, polttareille, firman juhliin, syntymäpäiväjuhliin tai saunailtaan, parrattoman Poskiparran taikuus toimii ja sopii aina.

Yksi mieleenpainuvimmista esiintymisistäni olikin kaveriporukan saunaillassa, missä yleisö tuli seuraamaan esitystä suoraan lauteilta. Suosittelen tilaamaan taikuri juhliin, kun haluaa ohjelmanumeron, joka sopii kaikille, mutta on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viihtymään. Tämä onnistuu, koska esitykseni toteutetaan aina mittatilauksena tilaajalle. Suunnittelen ja räätälöin esiintymiseni juuri sinun tilaisuuden ja toiveiden mukaan.

Taikuri pikkujouluihin taikuri Marko Poskiparta

Marko Poskiparta Show juhlissa

Poskiparta show on kaikille yhteinen esitys. Show voisikin kutsua interaktiiviseksi teatteriksi, mihin yleisö pääsee osallistumaan jatkuvasti.

Lavataikuus ja taikurin tai mentalistin lavaesitykset sopivat hyvin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, missä on paljon yleisöä paikalla ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa.  

Luomalla illuusion ajatusten lukemisesta, näytän esityksissäni miltä ajatusten lukeminen tuntuu. Yleisö joutuu hämmästymään, kun sen salaisimmatkin ajatukset paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla. 

Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet.

Show'n tyypillinen kesto noin 30 min.

Hinta alkaen 590€

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Magician

Marko Poskiparran lähitaikuuta juhliin

Jos olet nähnyt taikuri Dynamon tai David Blainen esiintyvän, olet lähes varmasti nähnyt lähitaikuutta.

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti lähellä, aivan silmien edessä tapahtuvaa taikuutta. Lähitaikuus sopiikin todella hyvin kahvituksen lomaan.

Lähitaikuudessa yleisö on osana ohjelmanumeroa, kun kiertelen yleisön joukossa hämmästyttäen pöytäseurueita yksi kerrallaan.  

Tilaa taikuri & mentalisti Marko Poskiparta juhliin, kun haluat ohjelmanumeron, joka sopii kaikille, mutta on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viihtymään. 

Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kesto sopimuksen mukaan.

Hinta alkaen 590€

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Esiinnyin vuoden 2016 Talent Suomi tv-sarjassa. Tässä Talent esitykseni ensimmäiseltä kierrokselta.

Esiintyjä ja ohjelmaa juhliin

Miltä ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu? Yhdistelmässä paljastuvat mystisellä ja humoristisella tavalla yleisön salaisimmatkin ajatukset. Ohjelma jatkuu lavaesityksen jälkeen vielä lähitaikuudella, jonka aikana yleisö pääsee varmasti hämmästymään ja osallistumaan ohjelmaan.

Esitysten aikana yleisö voi rentoutua täysin, sillä en tule nolaamaan yleisöä tai avustajiani. Hämmästyttävän hauskan esityksen aikana yleisö voi nauttia stand up koomikon ja taikurin yhdistelmästä, uskomattoman hauskasta kokemuksesta. 

Yhdistelmä pitää sisällään sekä lähitaikuuden että lavaesityksen. Kun haluat, että tilaisuutesi on vielä pitkään vieraiden huulilla, niin Taikuri Marko Poskiparran yhdistelmä on takuuvarma vaihtoehto.

Ota yhteyttä ja varmista ikimuistoinen ohjelma juhliisi