Ammattiesiintyjä taikuri Marko Poskiparta lavalla

Opi esiintymään vakuuttavasti
kokeneen valmentajan kanssa

Markon esiintymisvalmennus on kokonaisvaltainen katsaus esiintymiseen

 

Opi herättämään luottamusta esiintymisellä ja puheella

Jotta voimme tehdä vaikutuksen yleisöön ja kuulijaan, meidän tulee osata viestiä vaikuttavasti.

Olen esiintynyt ja ollut yleisön edessä kohta 10 vuotta. Tämän matkan aikana olen oppinut paljon esiintymisestä ja kanssakäymisestä. Tällä esiintymisen verkkokurssilla tulen opettamaan sinulle, kuinka saat kaiken mahdollisen irti omasta esiintymisestä ja kanssakäymisestä. Kurssilta saat kourallisen loistavia työkaluja oman esiintymisen, viestinnän ja kanssakäymisen kehittämiseen.

Mitä Vaikuttava viestintä -kurssi pitää sisällään?

Kurssilla opetan sinulle perusperiaatteet vakuuttavasta esiintymistä. Vakuuttava esiintyminen voidaan nimittäin jakaa kahteen osaan: Visuaaliseen eli se mitä me näemme ja auditiiviseen eli se mitä me kuulemme.

Visuaalinen osa kurssista pitää sisällään:

 • Kehonkielen

 • Käsien eleet

 • Ilmeet kasvoilla

 • Liikkeen yleisön edessä

 • Katsekontaktin

Auditiivinen osa kurssista pitää sisällään taas:

 • Täytesanat

 • Äänenvoimakkuuden

 • Puhenopeuden

 • Sävelkorkeuden

 • Tonaalisuuden

 • Puheen tauotuksen

Paras tapa oppia esiintymään on esiintymällä, siksi olenkin tehnyt valmennuksesta interaktiivisen eli perusperiaatteista on harjoitteita, jotka toivon että teet kurssin edetessä. Näiden perusperiaatteiden ja harjoitteiden lisäksi olen koonnut kurssin loppuun vielä kourallisen bonuksia, jotka voit ottaa heti osaksi omaa päivittäistä kanssakäymistäsi.

Olen nauttinut kurssin rakennusvaiheesta ja olenkin innoissani, että olet löytänyt tämän kurssin. Lähde rohkeasti mukaan kehittymään puhujana ja esiintyjänä.

Koska kurssi alkaa?

Vaikuttava viestintä -esiintymisvalmennus alkaa silloin, kun sinulle sopii. Valmennus toteutetaan interaktiivisten videoiden avulla, jotka voit katsoa koska vaan.

Mikä on kurssin sisältö?

Kurssi sisältää esiintymisen perusperiaatteet visuaalisesta ja auditiivisesta esiintymisestä. Näiden perusperiaatteiden lisäksi mukana on kaksi kourallista bonuksia mitkä voit ottaa heti osaksi omaa esiintymistäsi ja kanssakäymistäsi. Valmennus sisältää myös 9 interaktiivista harjoitusta, jotka pääset tekemään Marko Poskiparran ohjauksella.

Miten kauan kurssin suorittaminen kestää?

Tämä esiintymisen verkkovalmennus kestää noin 2 tuntia. Kurssista on karsittu kaikki turha jargonia pois ja jätetty vain se oleellinen mitä sinun täytyy tietää esiintymisestä ja kanssakäymisestä. Tällä kurssilla mennään suoraan asiaan.

Voiko kurssin keskeyttää tai jatkaa myöhemmin?

Voit suorittaa kurssin osissa tai tehdä sen kerralla, jos niin haluat. Kurssi täytyy kuitenkin tehdä siinä järjestyksessä missä videot ja harjoitukset tulevat.

Tilasin kurssin, mutta en saanut tunnuksia sivustolle?

Jos et saanut kurssin tunnuksia sähköpostiin tilauksen jälkeen, tarkista roskaposti -kansio. Jos roskapostikansio on tyhjä vielä 15minuuttia tilauksen jälkeen, ota yhteyttä marko (at) markoposkiparta.fi

Mitä Markon henkilökohtainen valmennus pitää sisällään?

Henkilökohtainen valmennus on nimensä mukaan henkilökohtainen tapaaminen Markon kanssa. Tämä kahdenkeskisen tapaamisen agenda ja aiheet suunnitellaan aina tilannekohtaisesti niin, että ne palvelevat asiakasta mahdollisimman hyvin. Henkilökohtainen valmennus on erinomainen lisä ’Vaikuttava viestintä’ -verkkokurssin tueksi.