Taikuri Marko Poskiparta

+358 40 832 1333

keikat(at)markoposkiparta.fi

TAIKURI & MENTALISTI

MARKO POSKIPARTA

Taikuri yritysjuhliin ja -tilaisuuksiin

Eräänlainen taikuuden ihme on myös esityksieni sopivuus ohjelmanumeroksi lukuisiin tilanteisiin, juhliin ja tapahtumiin: asiakastilaisuuksiin, messuille, firman juhliin, kick off tilaisuuksiin tai yrityksen saunailtaan. Aina yksilöllisen esitykseni stand up komiikka ja taikuus toimivat, vaikka kohdeyleisö ei olisikaan keskenään saman ikäistä tai muulla tavoin yhtenäistä. 

Yksi mieleenpainuvimmista yritys-esiintymisistä olikin Laitilassa, missä esiinnyin yleisölle suoraan rekka-auton lavalta. Tilaa taikuri yritysjuhliin, kun haluat ohjelmanumeron, joka sopii kaikille, mutta on aina yllätyksellinen ja saa yleisön viihtymään. Tämä onnistuu, koska esitykseni toteutetaan aina mittatilauksena tilaajalle. Suunnittelen ja räätälöin esiintymiseni juuri sinun tilaisuuden ja toiveiden mukaan.

Ohjelmistooni kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyväntahtoinen huumori ja tilannekomiikka kuuluvat osaksi esityksiäni, eikä yleisöä tai avustajia tulla nolaamaan esityksissäni.

Esiintyjä yritysjuhliin
Ohjelmaa yritysjuhliin

Show oli erittäin viihdyttävä, puhetta ja hämmästelyä esiintymisestäsi riitti vielä pitkälle iltaan!

Kiitos ja kumarrus Markolle elämää suuremmasta kokemuksesta!

Marko Poskiparta show on kaikille yhteinen lavashow, minkä aikana luon illuusion ajastusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. ​

 

Esityksen aikana yleisö pääsee jatkuvasti osallistumaan taikuuteen ja ihmeiden syntymiseen. Esitystä voidaankin kuvailla interaktiiviseksi teatteriksi, koska yleisö on aina osa esitystä. Esiintymistyyliini ei myöskään kuulu yleisön tai avustajien nolaaminen, joten yleisö ja avustajat voivat rentoutua ja nauttia hämmästyttävän hauskasta ohjelmasta täysillä.

Lavataikuus ja taikurin, tai mentalistin lavaesitykset sopivat hyvin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, missä on paljon yleisöä paikalla ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa.

Luomalla illuusion ajatusten lukemisesta, näytän esityksissäni miltä ajatusten lukeminen tuntuu. Yleisö joutuu hämmästymään, kun sen salaisimmatkin ajatukset paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla

Taikuutta yritysjuhliin
Ohjelmaa työpaikan juhliin | Taikuri Marko Poskiparta

Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet.

Show'n tyypillinen kesto noin 30 min.

Taikurin hinta yritysjuhlissa

Hinta alkaen 790€

Yleisö

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Esiintyjä Marko Poskiparta juhliin ja tapahtumiin
Mentalist Marko Poskiparta

Lähitaikuutta yritysjuhlissa

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti läheltä seurattavaa taikuutta. Lähitaikuudessa tuon taikuuden pois lavalta suoraan yleisön käsien ulottuville, näin taikuudesta tulee jokaiselle katsojalle unohtumaton henkilökohtainen kokemus. Lähitaikuudessa kiertelen yleisön joukossa esiintyen 2-10 hengen seurueille kerrallaan.

 

Lavashow’n tavoin myös lähitaikuuden kesto vaihtelee täysin tilaisuuden tai juhlan mukaan. Lyhyimmät lähitaikuusesitykseni ovat noin 20 minuuttia ja toistaiseksi pisin esittämäni  kiertelevä lähitaikuus on ollut kestoltaan lähes viisi tuntia. Tämän takia lähitaikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana ehdin hämmästyttämään taidoillani arviolta 50 juhlavierasta.

Lähitaikuus toimii erinomaisena jäänrikkojana, tämän takia lähitaikuus on ensiluokkainen vaihtoehto tilaisuuksiin missä entuudestaan tuntemattomat ihmiset tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa.

Esiintyjä tilaisuuksiin, taikuutta, lavashow | Taikuri Marko Poskiparta
Ohjelmaa työpaikan juhliin | Taikuri Marko Poskiparta

Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kesto sopimuksen mukaan.

Esiintyjä yritysjuhliin hinta

Hinta alkaen 790€

Taikuri lapsille ja kaikenikäisille | Taikuri ja esiintyjä Marko Poskiparta

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille.

Esiintyjä yritystilaisuuksiin

 
 
 

Esiintyjä yritysjuhliin - Mentalisti Poskiparta

Miltä ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu? Yhdistelmässä paljastuvat mystisellä ja humoristisella tavalla yleisön salaisimmatkin ajatukset. Ohjelma jatkuu lavaesityksen jälkeen vielä lähitaikuudella, jonka aikana yleisö pääsee varmasti hämmästymään ja osallistumaan ohjelmaan. 

Yhdistelmä pitää sisällään sekä lähitaikuuden että lavaesityksen. Kun haluat, että tilaisuutesi on vielä pitkään vieraiden huulilla, niin Taikuri Marko Poskiparran yhdistelmä on takuu varma vaihtoehto.

Esitysten aikana yleisö voi rentoutua, sillä en tule nolaamaan yleisöä tai avustajiani. Hämmästyttävän hauskan esityksen aikana yleisö saa nauraa ja nauttia uskomattomasta kokemuksesta täysin vapautuneesti.

Tilaa taikuri & mentalisti Marko Poskiparta yritysjuhlien ohjelmanumeroksi

Taikuutta tuotevideoon?

Ohjelmaa juhliin Taikuri Marko Poskiparta