Siirry suoraan sisältöön

Taikuri juhliin

Marko Poskiparta

Onko taas se aika vuodesta, kun mietit hiki hatussa ohjelmaa juhliin?

EI HÄTÄÄ! Nyt voit rentoutua – olet saapunut oikeaan paikkaan!

Taikuri juhlissa on mitä parhainta ohjelmaa.
Ohjelmistooni kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus.

Tutustu Esityksiin

Taikuus on mitä parhainta ohjelmaa juhliin, sillä toteutan kaikki esitykseni mittatilauksena. Oli kyse sitten yritystilaisuudesta tai vaikka 50-vuotissyntymäpäiväjuhlista, niin tarjoamani taikuus ohjelmana juhlissa on takuuvarma vaihtoehto.

Ohjelmistooni kuuluu koko porukalle yhteinen Marko Poskiparta Show ja yleisön joukossa kiertelevä lähitaikuus. Lue ohjelmistosta lisää tästä.

Ammatilliselta osaamiselta olen erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisikin olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusion luomista ajatustenlukemisesta.

Ohjelmaa juhliin Turku

Marko Poskiparta Showmies

Marko Poskiparta Showmies on koko porukalle yhteinen show, minkä aikana luon illuusion ajastusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Esityksen aikana yleisö pääsee jatkuvasti osallistumaan taikuuteen ja ihmeiden syntymiseen. Esitystä voidaankin kuvailla interaktiiviseksi teatteriksi, koska yleisö on aina osa esitystä. Esiintymistyyliini ei myöskään kuulu yleisön tai avustajien nolaaminen, joten yleisö ja avustajat voivat rentoutua ja nauttia hämmästyttävän hauskasta ohjelmasta täysillä.

Suunnittelen ja räätälöin jokaisen esitykseni henkilökohtaisesti sopimaan juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan. Tämän takia lavaesityksen kesto vaihtelee aina 10 minuuttista 50 minuuttiin. Kysytyin esitykseni kesto on kuitenkin noin puoli tuntia.

Esitys sopii yli 20 hengen tilaisuuksiin.

Show'n tilaituin kesto on noin 30min.

Hinta alkaen 800€

Taikuri Marko Poskiparta lähitaikuutta

Marko Poskiparta Lähitaikuus

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti läheltä seurattavaa taikuutta. Lähitaikuudessa tuon taikuuden pois lavalta suoraan yleisön käsien ulottuville, näin taikuudesta tulee jokaiselle katsojalle unohtumaton henkilökohtainen kokemus. Lähitaikuudessa kiertelen yleisön joukossa esiintyen 2-10 hengen seurueille kerrallaan.

Lavashow’n tavoin myös lähitaikuuden kesto vaihtelee täysin tilaisuuden tai juhlan mukaan. Lyhyimmät lähitaikuusesitykseni ovat noin 20 minuuttia ja toistaiseksi pisin esittämäni kiertelevä lähitaikuus on ollut kestoltaan lähes viisi tuntia. Tämän takia lähitaikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana ehdin hämmästyttämään taidoillani arviolta 50 juhlavierasta.

Lähitaikuus toimii erinomaisena jäänrikkojana, tämän takia lähitaikuus on ensiluokkainen vaihtoehto tilaisuuksiin missä entuudestaan tuntemattomat ihmiset tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa.

Lähitaikuus sopii juhlaan kuin juhlaan.

Kesto sopimuksen mukaan.

Hinta alkaen 800€

Kuka ihmeen
Marko Poskiparta?

Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Minut ja Peten erottaa helposti toisistaan, sillä minä olen taikonut itseni parrattomaksi ja liki 20 vuotta isoveljeäni Peteä nuoremmaksi.

Olen 26-vuotias taikuri, mentalisti, esiintymisvalmentaja, DJ ja tradenomi. Esiinnyn ammatikseni ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistäni keskittyy Turun seudulle. Kiitosta työstäni taikurina & mentalistina olen saanut sekä alan huipuilta että sadoilta tilaajilta ja juhlien järjestäjiltä ympäri Suomea. Palkintokaapistani löytyy muun muassa junioritaikuuden SM-pronssi vuodelta 2014 ja Ravintolataikuuden finaalisijat vuosilta 2014 & 2017. Taikuripalkintojen lisäksi esiinnyin vuonna 2016 Talent Suomi TV-ohjelmassa.

Ammatilliselta osaamiselta olen erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisikin olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta. Siinä missä taikurin tekemän ihmeen taustalla voi olla sorminäppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistin hämmästyttävät esiintymiset perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden avulla syntyy tunne taikuudesta ja yleisö kokee illuusion yliluonnollisesta.

Esitykseni on suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille, en siis esitä lastentaikuutta tai tarjoa ohjelmaa lastentapahtumiin. Lasten taikuriksi kuitenkin suosittelen hyvää ystävääni ja mentoriani Taikuri Luttista.

Mitä mieltä asiakkaani ovat?

Maija Vastiala-Saarinen - Oras Oy
”Esityksessäsi ylivoimaisesti parasta oli vuorovaikutuksesi yleisön kanssa!
Tätä on helppo suositella ystäville jatkossa, sillä esiintymisesi oli energistä ja luit tilannetta hyvin.
Olet hyvä esiintyjä ja sinusta näkee, että myös nautit esiintymisestä valtavasti.”
Pertti Saarikallio
"Esitys oli selkeä ja iloisen rento!
Olet iloinen ja raikas esiintyjä, jota on ilo suositella eteenpäin."
Mauri Katajisto – Lounais-Suomen Fysioterapeutit ry
”Olimme yhdistyksen hallituksena erittäin tyytyväisiä siihen, että sinut palkattiin vastaamaan illan ohjelmasta!
Läsnäolosi pitää yleisön otteessaan koko esityksen ajan. Tunnelma on hauska ja välitön, sekä kaikki tilanteet ovat rentoja.
Ei ole pelkoa siitä, että osallistuttavaa yleisöä saatettaisiin mitenkään naurunalaiseksi.
Lisäksi tilannetajusi ja heittäytymisesi saavat väkisinkin hymyn katsojan huulille.”
Previous
Next

Näin tilaat taikurin juhliin

01

Pyydä tarjous

Ihan aluksi: kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä. Kerro hieman tilaisuuden luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa mielellään valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

02

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa käytännössä esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

03

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä.

Kuinka voin olla avuksi?

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro kuinka voin olla avuksi.

Valitsemalla “Hyväksy evästeet”, sallit evästeiden käytön.

X