Siirry suoraan sisältöön

Taikuri juhliin

Taikuri juhlissa on mitä parhainta ohjelmaa. Ohjelmistooni kuuluu sekä lavataikuus että lähitaikuus. Hyväntahtoinen huumori ja tilannekomiikka kuuluvat osaksi esityksiäni, eikä yleisöä tai avustajia tulla nolaamaan esityksissäni. Molemmat esitykseni ovat hämmästyttävän hauskoja ohjelmavaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.

Eräänlainen taikuuden ihme onkin esitysteni sopivuus ohjelmanumeroksi miltei mihin tahansa tapahtumaan tai juhlaan. Oli kyse sitten yritystilaisuudesta tai vaikka 50-vuotissyntymäpäivistä niin taikuuteni on takuuvarma vaihtoehto.

Marko Poskiparta Show on koko porukalle yhteinen show, minkä aikana luon illuusion ajastusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Esityksen aikana yleisö pääsee jatkuvasti osallistumaan taikuuteen ja ihmeiden syntymiseen. Esitystä voidaankin kuvailla interaktiiviseksi teatteriksi, koska yleisö on aina osa esitystä. Esiintymistyyliini ei myöskään kuulu yleisön tai avustajien nolaaminen, joten yleisö ja avustajat voivat rentoutua ja nauttia hämmästyttävän hauskasta ohjelmasta täysillä.

Suunnittelen ja räätälöin jokaisen esitykseni henkilökohtaisesti sopimaan juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan. Tämän takia lavaesityksen kesto vaihtelee aina 10 minuuttista 50 minuuttiin. Kysytyin esitykseni kesto on kuitenkin noin puoli tuntia.

Kaikki yli 20 hengen tilaisuudet.

Show'n tyypillinen kesto noin 30 min.

Hinta alkaen 790€

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti läheltä seurattavaa taikuutta. Lähitaikuudessa tuon taikuuden pois lavalta suoraan yleisön käsien ulottuville, näin taikuudesta tulee jokaiselle katsojalle unohtumaton henkilökohtainen kokemus. Lähitaikuudessa kiertelen yleisön joukossa esiintyen 2-10 hengen seurueille kerrallaan.

Lavashow’n tavoin myös lähitaikuuden kesto vaihtelee täysin tilaisuuden tai juhlan mukaan. Lyhyimmät lähitaikuusesitykseni ovat noin 20 minuuttia ja toistaiseksi pisin esittämäni  kiertelevä lähitaikuus on ollut kestoltaan lähes viisi tuntia. Tämän takia lähitaikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana ehdin hämmästyttämään taidoillani arviolta 50 juhlavierasta.

Lähitaikuus toimii erinomaisena jäänrikkojana, tämän takia lähitaikuus on ensiluokkainen vaihtoehto tilaisuuksiin missä entuudestaan tuntemattomat ihmiset tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa.

Lähitaikuus sopii juhlaan kuin juhlaan

Kesto sopimuksen mukaan.

Tilaa taikuri juhliin alkaen 790€

Sopii kaikenikäisille, mutta suunnattu 15 vuotta täyttäneille

Taikuri Marko Poskiparta lavalla

Taikuri & Mentalisti

Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Minut ja Peten erottaa helposti toisistaan, sillä minä olen taikonut itseni parrattomaksi ja liki 20 vuotta isoveljeäni Peteä nuoremmaksi.

Olen 26-vuotias taikuri, mentalisti, esiintymisvalmentaja, DJ ja tradenomi. Esiinnyn ammatikseni ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistäni keskittyy Turun seudulle. Kiitosta työstäni taikurina & mentalistina olen saanut sekä alan huipuilta että sadoilta tilaajilta ja juhlien järjestäjiltä ympäri Suomea. Palkintokaapistani löytyy muun muassa junioritaikuuden SM-pronssi vuodelta 2014 ja Ravintolataikuuden finaalisijat vuosilta 2014 & 2017. Taikuripalkintojen lisäksi esiinnyin vuonna 2016 Talent Suomi TV-ohjelmassa.

Ammatilliselta osaamiselta olen erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisikin olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta. Siinä missä taikurin tekemän ihmeen taustalla voi olla sorminäppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistin hämmästyttävät esiintymiset perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden avulla syntyy tunne taikuudesta ja yleisö kokee illuusion yliluonnollisesta.

Esitykseni on suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille, en siis esitä lastentaikuutta tai tarjoa ohjelmaa lastentapahtumiin. Lasten taikuriksi kuitenkin suosittelen hyvää ystävääni ja mentoriani Taikuri Luttista.

Näin tilaat taikurin juhliin

01

Pyydä tarjous

Ihan aluksi: kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä. Kerro hieman tapahtuman luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa mielellään valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

02

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa käytännössä esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

03

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä.

Kuinka voin olla avuksi?

Valitsemalla “Hyväksy evästeet”, sallit evästeiden käytön.

X