Siirry suoraan sisältöön

Taikuri juhliin

Marko Poskiparta

Onko taas se aika vuodesta, kun mietit hiki hatussa ohjelmaa juhliin?

EI HÄTÄÄ! 

Nyt voit rentoutua – olet saapunut oikeaan paikkaan!

Tutustu ohjelmistoon

Marko Poskiparran tajunnan räjäyttävä taikuus on mitä parhainta ohjelmaa juhliin! Marko toteuttaa kaikki esitykset mittatilauksena juuri sinun tilaisuutesi ja toiveidesi mukaan.

Mentalisti Taikuri Marko Poskiparran ohjelmistoon kuuluu koko porukalle yhteinen ”Marko Poskiparta Show”, yleisön joukossa kiertelevä ”Marko Poskiparta Lähitaikuus” ja teattereissa & konserttisaleissa esitettävä ”Ihmeiden Ilta -kiertue”.

Ammatilliselta osaamiseltaan Marko on erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisikin olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusion luomista ajatustenlukemisesta.

 

Marko Poskiparta Show

Marko Poskiparta Show on koko porukalle yhteinen esitys, minkä aikana yleisö kokee illuusion ajastusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Esitys on yleisöä osallistuttavaa eli interaktiivista, sillä yleisö pääsee osallistumaan taikuuteen ja ihmeiden syntymiseen. Markon esiintymistyyliin ei kuulu yleisön tai avustajien nolaaminen, joten yleisö ja avustajat voivat rentoutua ja nauttia hämmästyttävän hauskasta ohjelmasta täysillä.

Marko suunnittelee ja räätälöi henkilökohtaisesti jokaisen esityksen sopimaan juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan. Tämän takia lavaesityksen kesto vaihtelee aina 10 minuuttista 60 minuuttiin. Kysytyin esitykseni kesto on kuitenkin noin puoli tuntia.

Esitys sopii yli 10 hengen tilaisuuksiin.
Esityksen tilatuin kesto on noin 30min.
Hinta alkaen 800 €

Marko Poskiparta Lähitaikuus

Lähitaikuus on nimensä mukaisesti läheltä seurattavaa taikuutta. Lähitaikuudessa Marko Poskiparta tuo taikuuden pois lavalta suoraan yleisön käsien ulottuville, näin taikuudesta tulee jokaiselle katsojalle henkilökohtainen unohtumaton kokemus. Lähitaikuudessa Marko kiertelee yleisön joukossa esiintyen 2-10 hengen seurueille kerrallaan.

Show’n tavoin myös lähitaikuuden kesto vaihtelee täysin tilaisuuden tai juhlan mukaan. Lyhyimmät lähitaikuusesitykset ovat noin 20 minuuttia ja pisimmät taas useita tunteja. Tämän takia Lähitaikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana Marko ehtii tarjoilemaan Lähitaikuutta noin 50 juhlavieraalle.

Lähitaikuus toimii erinomaisena jäänrikkojana, siksi lähitaikuus on ensiluokkainen vaihtoehto tilaisuuksiin missä entuudestaan tuntemattomat ihmiset tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa.

Lähitaikuus sopii juhlaan kuin juhlaan.
Kesto sopimuksen mukaan.
Hinta alkaen 800€

Kuka ihmeen
Marko Poskiparta?

Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Markon ja Peten erottaa helposti toisistaan, sillä Marko on taikonut itsensä liki 20 vuotta isoveljeään Peteä nuoremmaksi.


Marko Poskiparta esiintyy ammatikseen ympäri Suomea erilaisissa tilaisuuksissa ja juhlissa. Suurin osa esiintymisistä keskittyy kuitenkin Turun seudulle. Kiitosta työstään taikurina ja mentalistina Marko on saanut sekä alan huipuilta että sadoilta tilaajista ja juhlien järjestäjiltä ympäri Suomea.


Ammatilliselta osaamiseltaan Marko on erikoistunut mentalismiin, eli illuusioon ajatustenlukemisesta ja yliluonnollisesta. Siinä missä taikurin saavuttaman ihmeen taustalla voi olla sorminäppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistin esiintymiset perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden osien avulla syntyy tunne ajatustenlukemisesta ja yliluonnollisesta.


Kaikki Markon esitykset ovat suunnattu jo 15-vuotta täyttäneille. Laistentaikuutta ei löydy ohjelmistosta, mutta lastentapahtumiin Marko suosittelee mentoriaan ja kollegaansa Taikuri Luttista.

Mitä mieltä asiakkaani ovat?

Maija Vastiala-Saarinen - Oras Oy
”Esityksessäsi ylivoimaisesti parasta oli vuorovaikutuksesi yleisön kanssa!
Tätä on helppo suositella ystäville jatkossa, sillä esiintymisesi oli energistä ja luit tilannetta hyvin.
Olet hyvä esiintyjä ja sinusta näkee, että myös nautit esiintymisestä valtavasti.”
Pertti Saarikallio
"Esitys oli selkeä ja iloisen rento!
Olet iloinen ja raikas esiintyjä, jota on ilo suositella eteenpäin."
Mauri Katajisto – Lounais-Suomen Fysioterapeutit ry
”Olimme yhdistyksen hallituksena erittäin tyytyväisiä siihen, että sinut palkattiin vastaamaan illan ohjelmasta!
Läsnäolosi pitää yleisön otteessaan koko esityksen ajan. Tunnelma on hauska ja välitön, sekä kaikki tilanteet ovat rentoja.
Ei ole pelkoa siitä, että osallistuttavaa yleisöä saatettaisiin mitenkään naurunalaiseksi.
Lisäksi tilannetajusi ja heittäytymisesi saavat väkisinkin hymyn katsojan huulille.”
Previous slide
Next slide

Näin tilaat taikurin juhliin

01

Pyydä tarjous

Ihan aluksi: kerro tilaisuudesta tai juhlasta, jota olet järjes­tämässä. Kerro hieman tilaisuuden luonteesta, missä ja milloin se järjes­tetään, kuinka suurta yleisöä odotat paikalle ja mitä toivot illan esiintyjältä. Jos et tiedä vielä kaikkea tässä vaiheessa, ei hätää! Marko auttaa mielellään valitsemaan sopivan ohjelma­vaihtoehdon.

02

Sopimus ja suunnittelu

Kun tarjous on hyväksytty, tehdään kirjallinen sopimus, jonka jälkeen Marko aloittaa ohjelman suunnittelun. Ohjelman suunnittelu tarkoittaa käytännössä esityksen sisällön ja keston räätälöintiä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

03

Laskutus ja palaute

Esiintyminen laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Palaute on aina tervetullutta! Kerro rohkeasti, mitä mieltä olit esityksestä ja kuinka hyvin se onnistui viihdyt­tämään yleisöä.

Kuinka voin olla avuksi?

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro kuinka voin olla avuksi.